tallos_3

Ragaszkodjunk a tényekhez! Gondolkozzunk együtt!

Meg vagyunk győződve róla, hogy csak annak az ügyfélnek tudunk érdemben segíteni, akit megismerünk, átvilágítottuk a jelenlegi működését, tevékenységét.

Orvosi analógiát használva a diagnózist követi a hatékony terápia kidolgozása. A jó terápia eredménye az állapot javulása, a növekedési és fejlődési képesség visszaszerzése, megerősödése.


Hogyan dolgozunk?

Egyrészt saját fejlesztésű anonim kérdőiv használatával riportáljuk az értékesítésben közvetlenül résztvevő, illetve az értékesítést támogató (pl. adminisztrációs, marketing, és logisztikai) munkatársakat, másrészt szintén írásban, illetve személyesen riportáljuk a cégvezetésben résztvevő személyeket.
Feltárjuk az esetleges működési, irányitási zavarokat, de nagy hangsúlyt helyezünk a rejtett potenciálok, elsikkadó ötletek és lehetőségek felszínre hozására is.
Összefoglaló kiértékelést és konkrét javaslatokat tartalmazó jelentést adunk át a cégvezetés részére. Javaslatot teszünk specialisták bevonására, amennyiben olyan problémákat tárunk fel, amiben nem vagyunk avatottak. Hogy az orvosi példánál maradjunk, szakrendelésre irányítjuk a pácienst.


Mennyi időt vesz igénybe?

Néhány naptól a 2-3 hétig terjedő időtartammal kell számolni, ami alapvetően az érintett riportálandó létszámtól függ.


Mennyibe kerül?

A konkrét árajánlat összegét a megrendelő vállalkozás cég adatbázisokban (pl. Partner Control) szereplő előző éves árbevétele, illetve az alkalmazotti létszáma határozza meg.

 

Általánosságban elmondható, hogy az éves árbevétel töredék százalékát bizonyára Önnek is megéri, hogy időszakonként objektív, elfogulatlan, szakmai tanácsokat tartalmazó jelentést kapjon az Ön által irányított vállalkozás – alapvetően marketing szemléletű – helyzetéről.

 

Kérjen ajánlatot!