tallos_4

A marketing nem ezoterika! A marketing a közgazdasági tudományok része, tényekkel és tapasztalatokkal, pontos adatokkal és precíz számításokkal dolgozik. A lényeg egyszerű: az nyer, az adja el sikeresebben a termékét és szolgáltatását, aki sikeresebben és hatékonyabban kommunikál.

Számviteli feladatokat könyvelőre, jogi feladatokat ügyvédre bízunk. A marketing feladatokat is célravezető szakemberre bízni sok esetben még akkor is, ha cég amúgy alkalmaz ilyen feladatkörre munkatársat.

 

Hogyan dolgozunk?

Eseti, vagy folyamatos tanácsadási szolgáltatást is vállalunk.

Eseti tanácsadást elsősorban éves, vagy más hosszabb időszakot érintő tervezések esetén, illetve nagyobb költséggel járó kampányok ajánlatkérési, illetve ajánlat minősítési feladataira érdemes megrendelni.

A havi általánydíjas tanácsadást akkor javasoljuk, ha nincsen saját marketinges munkatárs a cégben, vagy van, de a feladatok meghaladják a kollega képzettségét és tapasztalatait.

A tanácsadó feladata minden esetben a döntéshozatal támogatása, és a költségek optimális szinten tartása. A tanácsadó részt vesz a cég marketing elképzeléseinek szakszerű összeállításában, begyűjti a megfelelő ajánlatokat, részt vesz az ár tárgyalásokban, ahol a megbízó érdekeit képviseli. A média szolgáltatóktól és szállítóktól semmilyen díjazást nem fogadhat el, és nem köthet ki.

Építőipari hasonlattal élve olyan mint a megrendelő által alkalmazott műszaki ellenőr, aki rajta tartja a szemét a kivitelezőkön, ismeri a korrekt árakat és precíz végrehajtás minden elfogadható paraméterét.

 

Mennyi időt vesz igénybe és mennyibe kerül?

Az eseti tanácsadás óradíj alapú, amelyhez ügyfél látogatás esetén kiszállási díj is társulhat. A tanácsadói óradíjak tekintetében tarjuk magunkat a piacon általánosan elfogadott árakhoz, amely a feladat időigényességétől és bonyolultságától függ.

Az általánydíjas tanácsadás alapvetően három rendelkezésre állási időtartamot tartalmazó csomag keretein belül valósul meg éves keretszerződés megkötésével:

 Alap csomag mikro vállalkozásoknak Optimum csomag kis-, és közepes vállalkozásoknak  Prémium csomag közepes-, és nagy vállalkozásoknak
  • naponta munkaidőben (9-17 óra között) ajánlatminősítési, marketing ügymeneti tanácsadás telefonon, illetve e-mailben
  • mikro vállalkozás havi minimum 5 óra tanácsadási díj számlázva.
  • naponta munkaidőben (9-17 óra között) ajánlatminősítési, ajánlat kérési, marketing ügymeneti tanácsadás telefonon, illetve e-mailben
  • szükséges esetben személyes konzultáció, illetve kiszállás az ügyfélhez havonta egy alkalommal
  • minimum 10 óra tanácsadási díj számlázva,.
  • naponta munkaidőben (9-17 óra között) ajánlatminősítési, ajánlat kérési, brief készítési, marketing ügymeneti tanácsadás telefonon, illetve e-mailben
  • személyes konzultáció, illetve kiszállás az ügyfélhez heti egy alkalommal
  • minimum 20 óra tanácsadási díj számlázva

.

Kérjen ajánlatot!